محققان اعلام کردند که با استمرار تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق دنیا از جمله خاو
انتشار دی اکسید کربن تهدیدی جدی جهت کیفیت غذا
عبارات مهم : انتشار
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری نیچر، به گفته محققان اگر روند کنونی تولید گازهای گلخانه ای با یک اقدام جهانی عوض کردن نکند، بین 30 تا 80 سال آینده میزان انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر از 550 واحد فراتر خواهد رفت. این پدیده موجب کم کردن بیش از پیش و 3 تا 17 درصدی آهن، پروتئین و روی در بسیاری از انواع غلات می شود و این کم کردن مواد مغذی پیامدهای منفی بر سلامت ساکنان زمین خواهد داشت.
محققان با استفاده از یک مدل مبتنی بر جنسیت، تاثیر زیاد کردن دی اکسید کربن اتمسفر بر آهن، پروتئین و روی موجود در 225 ماده غذایی بر جمعیت 151 کشور دنیا را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. بر اساس این تحقیقات، زیاد کردن تجمع دی اکسید کربن در اتمسفر تا سال 2050 میلادی می تواند 175 میلیون نفر را دچار فقر روی و 122 میلیون نفر را دچار فقر پروتئین کند.
انتشار دی اکسید کربن تهدیدی جدی جهت کیفیت غذا
در حال حاضر 1.4 میلیارد زن در سن باروری و کودک زیر 5 سال در کشورهایی زندگی می کنند که در آن ها کم خونی بیش از 20% شیوع دارد؛ براساس یافته محققان، این زنان 4% از آهن موجود در رژیم غذایی خود را از دست خواهند داد.
بر اساس این تحقیقات آفریقا، جنوب و جنوب شرق آسیا و خاور میانه بیش از سایر مناطق دنیا در معرض خطر قرار دارند.
محققان اعلام کردند که با استمرار تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق دنیا از جمله خاو
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Climate Change انتشار یافته است.
واژه های کلیدی: انتشار | محققان | میلیون | تحقیقات | پروتئین | دی اکسید کربن | اخبار علمی و آموزشی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...